Vakantie !

with Geen reacties

Even een kort berichtje vanaf de camping in het mooie zonnige Frankrijk! Waar ik echt vakantie aan het vieren ben! Vaak met een groep vrienden – de stad – Millau in om een terrasje te pakken of om over de braderie te lopen die ’s avonds gehouden word. Ook hebben we onze eigen heuse Lounchebar gevonden waar we veel te zien zijn.

Ook heb ik samen met Partick – een maat van me – een berg beklommen. Om half twaalf vertrokken en om kwart voor zes hebben we de top bereikt waar we een mooi uitzicht hadden over de stad Millau en de wereldberoemde brug.

Verder zitten we ook veel bij de rivier in de zon met een glas wijn en heerlijke franse kaas. Ook wordt de BBQ intensief gebruikt op het strand.

WK Jeu des Boules komt naar Millau!
en daar willen we natuurlijk bij zijn… want wie kan er allemaal zeggen dat ie bij het WK Jeu des Boules is geweest! Zo gaan we dat vanmiddag eens bekijken.

volgende week vertrek ik weer naar het herfst-achtige Nederland. Waar ik direct weer aan de slag ga voor de SP en ROOD. Want zo op de camping houd ik de ontwikkelingen toch bij, en er word in Oss gewoon ordinair gesloopt en gehakt in de cultuursector. Dus tijd voor actie! Ook 19, 20 en 21 augustus ben ik te vinden op de SP-Zomeruniversiteit, waar we weer veel gaan leren van oa. Jan Marijnissen en Maurice de Hond.

Maar nu eerst weer genieten!

 

Bas 

Patrick

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op