Rood Oss knallend het nieuwe jaar in!

with Geen reacties

Met oud en nieuw heeft ROOD Oss een succesvolle avond georganiseerd voorDe eerste gasten komen binnen. Osse jongeren en sympathisanten. Op de Linkensweg verzamelde zich rond 10 uur enkele ROOD leden om de ruimte gereed te maken voor de avond. ROOD wilde 2012 feestelijk beginnen om te laten zien dat je met jongeren echt iets kan bereiken. Het oud en nieuw feest was de ideale manier om de Osse ROOD groep te leren kennen en met elkaar in contact te komen.

Over de avond verspreid kwamen z’n 60 Osse jongeren op de feestavond af waar gezellig gekletst, gedronken en gegeten werd. De avond was vooraf georganiseerd door ROOD-lid Ilyas en een vriend Joey, zo was er muziek, eten, drinken, en een gezellige sfeer. De meeste bezoekers kwamen rond een uur of 3 en de binnenplaatsstond dan ook al snel vol met fietsen.

De avond werd rond kwart over zes afgesloten met een gezamenlijk ontbijt waar z’n 30 jongeren aan meededen. Zo zaten we in de eerste ochtend van het nieuwe jaar gezellig met z’n alle te ontbijten: gekookt eitje, bakje koffie of thee, en natuurlijk napraten over de avond. Na het ontbijt begon een deel van de gasten spontaan mee te helpen met opruimen en rond 7 uur vertrok iedereen huiswaarts.

Al met al een zeer geslaagde avond! Natuurlijk is ROOD geen borrelclub! Onze acties lopen dan ook nog gewoon door! Zo zijn we nog steeds druk bezig met de ‘DOE EFFE SOCIAAL campagne’ en loopt de ‘MBO verdient beter campagne’ ook nog steeds in Oss. Als je een keer gezellig mee wilt doen, en écht iets wilt veranderen in Oss en omgeving dan kan je natuurlijk gewoon meedraaien! Gewoon even een mailtje sturen naar roodoss@sp.nl en ons op straat aanspreken kan natuurlijk altijd!

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op