Ik ben Bas van der Voort, 32 jaar oud en samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in het mooie Megen, gemeente Oss. Ik heb Bestuurskunde & Overheidsmanagement gestudeerd en werk als Opgavemanager Regionale Positionering en Public Affairs voor een gemeente. Daarnaast ben ik raadslid voor de SP in Oss. Binnen de SP-fractie ben ik verantwoordelijk voor veiligheid, sport, (inwoner)participatie, goed bestuur en de leefbaarheid in onze (dorps)kernen. Politiek kan mensen niet gelukkig maken, daar zijn mensen uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor. Wel is de politiek in staat om voorwaarden te scheppen, waardoor mensen meer kansen krijgen om gelukkig te worden, denk bijvoorbeeld aan goede sociale voorzieningen. Hier zet ik mij voor in. Mijn raadswerk is ook te volgen via instagram! Maatschappelijke betrokkenheid vind ik belangrijk, dat is ook een van de redenen waarom ik vrijwilliger ben bij KWF Kankerbestrijding. Ik heb persoonlijk ondervonden hoe belangrijk goede zorg, informatievoorziening en deugdelijk onderzoek is, KWF Kankerbestrijding levert hier een belangrijke bijdrage aan. Dankzij hen heb ik een morgen gekregen, ik gun dit een ander ook.

In mijn vrije tijd ga ik graag wildkamperen. Lekker de natuur in en even back to basic. We leggen onze wildkampeer-ervaringen vast op onze website www.wild-kamperen.nl, waar we tevens gastbloggers een podium geven en kennis en kunde verzamelen over het back to basic kamperen. Sinds een 2016 is de website ondergebracht bij Stichting Wild-Kamperen.nl en richten wij ons ook op advisering, op het gebied van vrijkamperen (legaal), de inrichting van verblijfslocaties en het testen van outdoor-producten. Verder ga ik er graag met mijn gezin op uit. Een weekendje weg, boswandeling of iets anders actiefs zijn zaken waar ik wel voor te porren ben.

Op dit blog deel ik mijn ervaringen en meningen op het gebied van mens & maatschappij, dit wordt ondersteund door middel van foto’s en video’s. Ik heb bijzondere interesse in (internationaal) overheidsfunctioneren, burgerparticipatie en politiek. Hier sta ik dus specifiek bij stil. Uitingen op deze website bevatten mijn persoonlijke visie op zaken.

Veel plezier met lezen, schroom niet om te reageren: ik ga graag in gesprek!

Bas van der Voort