Oefeninterland in Frankrijk

met Geen reacties

Morgen reis ik samen met het Nederlands Amputatievoetbalteam af naar Lyon waar we het zondag op zullen nemen tegen het Franse team. In Lyon vindt een groot internationaal voetbaltoernooi plaats waar wij als amputatievoetballers aan gekoppeld zijn. Op deze manier wordt er er een brug geslagen tussen valide en andersvalide sporters. Een mooi voorbeeld voor mijn eigen gemeente Oss, die gisteren het belang hiervan erkende.  (Meer informatie) 

Ik ben blij dat ik fysiek in staat ben om met het team af te reizen naar Frankrijk. De afgelopen maanden is mijn conditie weliswaar vooruit gegaan, toch heb ik slechts tweemaal mee kunnen trainen. Ik ben nog steeds herstellende van de complicaties die optraden na mijn operatie van 28 december. Het is voor mij persoonlijk in ieder geval een enorme morele opsteker om mee te mogen met mijn team. Uiteraard hoop ik op speelminuten, maar dat moet nog bezien worden, het mee mogen naar Frankrijk is al meer dan ik had verwacht. Naast het feit dat wij natuurlijk ons best gaan doen om een goed resultaat neer te zetten, gaat een aantal jongens ook debuteren. Dit is voor de speler natuurlijk spannend, maar altijd een mooi moment. Fijn dat ik hierbij aanwezig kan zijn.

Ik zal proberen om een nieuwe update te plaatsen nadat we de wedstrijd gespeeld hebben. Tot die tijd vraag ik jullie te duimen voor ons!

Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments