Voetbaltournooi Warschau

met Geen reacties

ampuvoetbal warsawaMorgenvroeg vertrekt het Nederlanfs Ampu-voetbalteam om 7.40 vanuit Schiphol naar Polen voor een nieuw voetbalavontuur. Ik ben blij dat ik wederom geselecteerd ben om mee te mogen met het team. Wat gaan we in Warschau doen? Door de Poolse ampu-voetbalorganisatie zijn wij als Nederlands team uitgenodigd om deel te nemen aan een vriendschappelijk landentoernooi. Gelukkig lieten onze financiële middelen het toe (bedankt sponsors!) om deze reis te kunnen maken.

In Warschau treffen we mooie voetbal-landen aan; Polen, Oekraïne, Duitsland en Engeland. Tegen Duitsland en Engeland hebben we eerder gespeeld, de resultaten zijn in de bovenste oranje tabel te lezen. De wedstrijden tegen Polen, Oekraïne en Engeland zullen zwaar zijn, daar moeten we realistisch in zijn. Tegen Duitsland maken we meer kans, maar we moeten waken voor het onderschatten van onze tegenstander.

Planning: op vrijdag vliegen we naar Warschau, ’s avonds zijn we uitgenodigd om de wedstrijd Polen-Montenegro live bij te wonen in het nationale stadion. Dat is dus een mooi begin van een heus voetbalweekend.

Zaterdag spelen we twee wedstrijden. De eerste wedstrijd is Nederland-Duitsland, op het tweede affiche staat Engeland-Nederland. Zondag starten we met een wedstrijd tegen gastheer Polen, om vervolgens het toernooi af te mogen sluiten met een wedstrijd tegen Oekraïne.

In het begin van de zondagavond vliegen we (hopelijk) met een mooi resultaat en een tevreden gevoel terug naar Nederland, om 22.05 landen we op Schiphol.

Ik heb er zin in! Warschau here we come!

 

Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments