SP stemmers bedankt voor het vertrouwen!

met Geen reacties

SP Oss nieuwe ploeg
De SP heeft een positief gevoel na de gemeenteraadsverkiezingen van 19 november. Wij hebben dik 9 zetels behaald en procentuele winst geboekt:

2010: 23,15%
2014: 24,59%

Een op de vier Ossenaren koos Rood. Daarmee zijn we de grootste landelijke partij in de gemeente Oss geworden, een mooie prestatie!
In de stad Oss is de SP bij 21 van de 23 stembureaus duidelijk de grootste geworden, gemiddeld hebben we in de stad Oss 31,2% van de stemmen gehaald. In Geffen lag de score op op 14,7%. Dit is ook precies het gemiddelde wat wij in alle dorpen gezamenlijk gehaald hebben. Het hoogste percentage SP-stemmers binnen de gehele gemeente Oss is behaald bij ‘mobiel stembureau 2’, 50% van de stemmen gingen daar naar de SP. Op wijkniveau haalde de SP de hoogste percentage bij de Bernadetteschool (46,2%).

De toekomstige SP-fractie zal bestaan uit een mooie combinatie van ervaren en nieuwe gezichten. De nieuwe fractieleden ontvingen op de verkiezingsavond in het partijpand in Oss een bloemetje. De nieuwe gemeenteraad zal op 2 januari geinstaleerd worden. Ik heb er in iedergeval zin in!

SP stemmers: nogmaals dank voor jullie steun. Wij zullen hard werken om Oss menselijker en socialer te maken!

Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments