Uitslag tweede wedstrijddag

met Geen reacties

amputatievoetbal in ierlandVandaag speelden we tegen het Belgische team. Beide teams hebben de eerste twee wedstrijden verloren. De teams verloren deze wedstrijden ook nog eens met hetzelfde resultaat;  6-0 & 2-0. Deze wedstrijd moest dus gewonnen worden..

Nederland begon rustig aan de match. We lieten verzorgd voetbal zien en kozen voor een aanvallende instelling. In overleg met de coach speelde ik wederom in de basis, ondanks de knieklachten van gisteren. Nederland had de wedstrijd grotendeels onder controle en creëerde kansen. Net voor rust kwamen de Belgen – bij hun eerste en enige kans – op voorsprong.

Na rust hebben de Hollanders alles gegeven. De Belgen stonden dan ook zwaar onder druk en

 kwamen niet meer in de gelegenheid om kansen te creëren. Helaas konden wij onze kansen, ondanks onze controlerende en aanvallende speelstijl, niet meer verzilveren.

Zo verloren we onze laatste wedstrijd op dit toernooi, hiermee eindigen we op de laatste plek. Het had anders gekund en anders gemoeten. We zullen de beelden analyseren en mee aan de slag gaan. Maar nu is het eerst tijd voor een welverdiend biertje, samen met de andere teams!

Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments