Wedstrijduitslagen

met Geen reacties

ampuvoetbal in engeland 2
Engeland – Nederland 6-0

Kort verslag: Het Engelse team behoort tot de absolute wereldtop. Engeland begon 22 jaar geleden (NL 1,5 jaar geleden) met het ampuvoetbal. Nu, 22 jaar later hebben ze 7 teams en wordt er regionaal competitievoetbal gespeeld. Voor het PaddyPower Cup toernooi hebben de Engelse van elke regio de beste spelers geselecteerd en meegenomen naar Ierland. Zodoende kwam ons verlies niet geheel uit de lucht vallen. We hebben hard gewerkt en zijn niet massaal gaan verdedigen. Met onze 2-1-2-1 opstelling hebben we met vlagen goed voetbal laten zien. Wij kunnen dus ondanks dit forse verlies toch met opgeheven hoofd het veld verlaten.

Ierland – Nederland 2-0

Kort verslag: Omdat Ierland de eerste wedstrijd tegen de Engelsen ook met 6-0 verloor, was dit een belangrijke wedstrijd. Met evenveel punten op zak (lees 0) moest deze wedstrijd gewonnen worden. De Ieren begonnen erg agressief aan de wedstrijd. Veel schreeuwen, hard in de duels en weinig respect voor het spel en de spelers. Bij blessures aan onze kant werd er steeds gewoon doorgespeeld. Wij werden door deze manier van spelen behoorlijk overdonderd. Voetbaltechnisch zijn de Ieren absoluut niet de betere ploeg. Wij hebben hard gewerkt, maar besloten wel de eer aan ons zelf te houden. Dat wil zeggen; de bal uitspelen bij een blessure en niet bewust harde duels veroorzaken. Mogelijk heeft dit bijgedragen aan het eindresultaat. Maar wij willen liever op deze manier verliezen, dan winnen op een manier die wij niet onder de categorie respectvol voetbal plaatsen.
ampuvoetbal in engelandMorgen: Morgen spelen we tegen België voor de 5 of 6e plaats. Ook de Belgen verloren hun beide wedstrijden. Laten we nu in ieder geval een sportieve revanche tegen het Belgische team neerzetten en gaan voor die 5e plek!

Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments