Voetbaltoernooi Ierland

met Geen reacties

nederlands ampuvoetbal in ierlandMorgenvroeg om 9.30 stapt het Nederlands amputeam in het vliegtuig om af te reizen naar Ierland. Daar doet het team mee aan het PaddyPowerCup toernooi, een 6 landen toernooi wat in het Ierse Limerick gehouden wordt.

Nederland zit in groep II, met Engeland en gastland Ierland in de groep. Beide teams hebben al het nodige internationale ervaring, dus het zijn forse tegenstanders voor het Nederlandse team.
In groep I zitten Polen, Duitsland en Belgie. De laatste wedstrijd tussen Nederland en Belgie liep volledig uit de hand. Mogelijk komen we de Belgen op de zondag tegen, dat is echter afhankelijk van de sportieve prestaties die beide teams leveren.

De lucht tussen de teams is inmiddels geklaard; op 28 juli hebben ze een gezamelijke training afgewerkt. Daarbij is gelachen, gesproken maar voornamelijk gevoetbald. Zo kunnen allebei de teams met een positieve instelling aan het toernooi beginnen.

Ik hoop dat we een mooie prestatie neer kunnen zetten in Ierland. Ondanks dat Nederland in groep II de underdog is, moeten we alles geven en gaan voor de 3 punten. Ik ben blij weer met het team op stap te mogen gaan en zal een korte samenvatting geven op deze website na de wedstrijden.

Zaterdag 11 juli
12.00 Engeland – Nederland
17.00 Ierland – Nederland

Zondag 12 Juli{jcomments on}
1 of 2 wedstrijden, afhankelijk van uitslag groep II.

Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments