Waar een klein dorp groot in kan zijn!

met Geen reacties

vier keer kessel tournooiAfgelopen zaterdag 7 juni heeft het Nederlands Amputatie voetbalteam op uitnodiging van vv. MaasKantse Boys een oefeninterland gespeeld tegen het Belgische Nationale amputeam. Omdat MKB 70 jaar bestaat heeft zij een groot toernooi georganiseerd onder de naam 4 x Kessel. De voetbalclubs uit Kessel Limburg (NL), Kessel Duitsland en Kessel België hebben aan dit toernooi meegedaan. Omdat Maaskantse Boys en hoofdsponsoren van het toernooi Van Hoofd & Postema en NH1816 Verzekeringen het belangrijk vinden om te laten zien dat zij midden in de samenleving staan, hebben zij gekozen om Stichting Amputatie Voetbal Nederland te ondersteunen.

Op uitnodiging van de organisatie hebben wij een demonstratiewedstrijd tegen Belgie gespeeld. Voor mij was dit extra bijzonder omdat de wedstrijd in ‘mijn’ dorp – Maren-Kessel – gehouden werd. Helaas hebben wij de wedstrijd met 2-5 verloren, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben laten zien waar Stichting Amputatie voetbal Nederland voor staat en wat wij voetballers allemaal kunnen. Dankzij het vele publiek en de grote belangstelling kijken we positief terug op de wedstrijd.
vier keer kessel3

Na de gezellige feestavond en de loterij kregen wij uit handen van René van der Heijden (voorzitter van vv. Maaskantse Boys) een cheque van 500 euro overhandigd. Super! Ton van Hooft overhandigde namens financiële dienstverlender Van Hooft & Postema en NH1816 Verzekeringen een cheque van 5000 euro. Wat een enorm bedrag! Tot slot besloot een bezoeker van het toernooi – die wenst anoniem te blijven – nog eens 2500 euro te schenken. Al met al hebben wij dus 8000 euro gekregen! Wat een gigantisch bedrag..

Mede dankzij deze sponsoren kunnen wij nu verder bouwen aan het team. We kunnen gaan sparen voor deelname aan het WK, dat over twee jaar weer gehouden zal worden. Daarnaast kunnen we nu (weer) deelnemen aan diverse toernooien en interlands. Via deze weg wil ik de sponsoren enorm bedanken voor het investeren in Stichting Amputatie voetbal Nederland. Waar een klein dorp groot in kan zijn!
vier keer kessel2

Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments