Sponsorfietstocht door (ex)-kankerpatiënten en brussen

met Geen reacties

HELP – wij zoeken sponsors! Waarvoor en wie zijn wij?

Sponsorfietstocht door (ex)-kankerpatiënten en brussen

Beste familie, vrienden, kennissen en andere belangstellenden,
Sponsordoel:

Van 11 t/m 19 augustus 2012 vindt de vijfde editie van de Ketting van Ballonnen plaats. Dit is een 660 km lange fietstocht langs de 7 kinderoncologische ziekenhuizen waar kinderen met kanker worden behandeld. Deelnemers zijn (ex)kankerpatienten en hun broers en zussen.

Het doel van de fietstocht is kinderen en jongeren met kanker en hun omgeving hoop geven en aan iedereen laten zien dat er een leven na kanker kan zijn.

 We brengen daarom in alle kinderoncologische centra een bezoek aan de afdeling waar kinderen met kanker behandeld worden. Met de fietstocht willen wij bovendien geld ophalen voor de VOKK. De VOKK betekent veel voor kinderen met kanker. De VOKK steunt hen met boekjes zoals Chemo-Kasper, de KanjerKetting, kinder- en jongerenbijeenkomsten en activiteiten zoals kampen en gezellige dagen. De VOKK doet ook veel om de zorg voor kinderen met kanker en hun gezin te verbeteren.

 Wie zijn wij?

Wij, Bas (20), Bob (18) en Max (15) zijn drie broers. Bas is zelf kankerpatiënt. Hij kreeg kanker toen hij 12 jaar was en na veel chemokuren, een beenamputatie en een longoperatie, zijn we nu 8,5 jaar verder. Bas heeft vijf jaar geleden ook meegefietst, kort na een operatie. Nu is hij al vijf jaar “stabiel” en staat hij vol in het leven (zie www.basvandervoort.nl). Bas, Bob en Max willen samen laten zien dat dit –naast de persoonlijke overwinningen voor Bas- ook voor het gezin een ingrijpende periode is geweest. “We sluiten dit ook een beetje af”.

 Wilt u ons als particulier, school, vereniging of bedrijf steunen tijdens onze strijd tegen kanker? Dan zijn we daar heel blij mee. U kunt een bijdrage overmaken op bankrekeningnummer 85.27.84.287 t.n.v. Ketting van Ballonnen o.v.v. basbobmaxvandervoort. Andere vormen van sponsoring zijn natuurlijk ook altijd welkom, of weet u nog iemand die wil sponsoren? Laat het ons weten. Contact via basvandervoort@xs4all.nl

 U kunt er zeker van zijn dat het bedrag waarmee u ons sponsort volledig wordt besteed aan directe ondersteuning van kinderen met kanker.

Namens alle kankerpatiëntjes en namens de Stichting VOKK heel hartelijk bedankt!

Wij bedanken onze sponsoren:  Het Ambacht, te Vught – Con Spirito Coaching, te Oss – Fysiotherapie Koperdraat, te Vlijmen – Basisschool de Regenboog, te Wijbosch – Praktijk voor Pijntherapie, te Maren-Kessel – Wielercomite Maren-Kessel, te Maren-Kessel – LijfStijling, te Maren-Kessel.  – en natuurlijk vele particulieren, vrienden en bekenden!

 

Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments