SP stemmers bedankt!

met Geen reacties

De uitslagen van de verkiezingen zijn grotendeels bekend. De SP heeft bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer ongeveer 14 behaald. In Oss behaalde de SP 17% van de stemmen. De PvdA werd kei hard afgestraft voor de samenwerking met de VVD, waarbij de PvdA zowat alle linkse idealen in de uitverkoop deed, om maar mee te kunnen regeren. De SP doet dat niet. De SP is klaar om mee te besturen om zo Nederland menselijker en socialer te maken. Wij lieten  ons programma doorrekenen door het Centraal Planbureau, zo werd duidelijk dat onze plannen haalbaar en betaalbaar zijn. Wie mee wil regeren moet water bij de wijn doen, maar de wijn moet wel te drinken blijven.

Wie zijn idealen in de uitverkoop doet om mee te regeren wordt een tweede PvdA. Dat gaan wij dus niet doen.

De komende dagen wordt de definitieve uitslag van de verkiezingen bekend gemaakt. Die uitslagen zal de SP dan uitvoerig gaan bestuderen. Een ding staat voor de SP vast. Zonder het vertrouwen van de kiezer bereik je niks.

Velen kiezers gaven hun vertrouwen aan de SP, door op de SP te stemmen. Daar zijn wij enorm dankbaar voor.

Het is mogelijk om bij de activiteiten van de SP betrokken te blijven. Voor slechts €5,- per kwartaal ben je al lid en ontvang je het SP-blad de tribune. Het lidmaatschap geeft je ook toegang om mee te praten binnen jouw lokale SP-afdeling, daarnaast krijg je toegang tot diverse leuke scholingsactiviteiten. Nu is het een goed moment om lid te worden, wij kunnen jouw hulp goed gebruiken! Word lid van de SP