SP stemmers bedankt!

met Geen reacties

SP-Stemmers bedankt! Bedankt voor het vertrouwen in ons.

Logo

Daarbij wil ik de de VVD, PvdA en de 50+ partij feliciteren met de uitslag. De PvdA en VVD lijken tot elkaar veroordeeld. De SP heeft zich goed staande gehouden tussen de tweestrijd tussen VVD en PvdA, we mogen dan ook gematigd optimistisch zijn over de uitslag. We hebben laten zien dat we staande zijn gebleven tussen het geweld van de VVD en PvdA. 15 zetels behouden is dus niet zo slecht. Natuurlijk blijft de SP ook op 13 September een actieve partij. Actief in het Europees Parlement, de Eerste en Tweede Kamer, de provincies en gemeentes, maar bovenal in de buurten en wijken. De buurt is immers de basis. De SP zal zich inzetten voor een menselijker en socialer Nederland. Waar we geen muren tussen mensen bouwen maar we samen bruggen slaan.

Onze voorzieningen zijn geen probleem, maar een oplossing voor problemen waar mensen tegenaan lopen. – Jan Marijnissen

Wij zullen ons dus op alle fronten inzetten voor een sociale uitweg uit de crisis, de lasten eerlijker verdelen en de rekening leggen waar ‘ie hoort. Niet bij de hardwerkende Nederlander maar bij de veroorzakers van de crisis. Dat is eerlijk. Dat is sociaal. Iedereen die kiest voor een sociale uitweg uit de crisis heeft de SP nodig. Dus dank voor uw vertrouwen.

Wist je dat je ook lid kan worden van de SP? klik HIER voor meer info over het lidmaatschap en ontvang een leuk welkomsgeschenk.

Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments