Alle moslims terrorist?

met Geen reacties

Alle moslims terrorist?DOE EFFE SOCIAAL!

Dit is een van de teksten waar ROOD de campagne ‘DOE EFFE SOCIAAL’ mee in gaat! Want het kan een stuk socialer in Nederland! We Leven in een oneerlijke wereld. De ongelijkheid neemt steeds grotere vormen aan. Tussen rijke en arme landen, maar ook in een rijk land als Nederland. De crisis heeft daar nog een schepje bovenop gedaan. Tot overmaat van ramp heeft Nederland een rechts, asociaal kabinet dat de tegenstellingen alleen maar groter maakt. Het wordt tijd dat de regering heel gauw ‘effe sociaal’ gaat doen. Een andere wereld is mogelijk!

Armoede en honger zijn geen natuurverschijnselen.
Het zijn de logische gevolgen van een zelfbedacht economisch systeem waarin winst ten koste gaat van mens en milieu. Marktfundamentalisten hebben ons altijd voorgehouden dat we allemaal profiteren van hoge winsten en heilzame effecten van de markt. Als dat zo was zou de armoede niet groeien. Degenen die het meest profiteren zijn niet de gewonde mensen. Multinationals, topbestuurders, bankiers en aandeelhouders zijn de grootste profiteurs van dit systeem. ROOD wil niet langer wachten op die zogenaamd heilzame markt. Als de mensheid een man naar de maan kan sturen en een Ipad kan maken, dan kunnen we ook de welvaart verdelen! Een Andere wereld is mogelijk! DOE EFFE SOCIAAL’!

ROOD OSS

Natuurlijk doet ROOD Oss ook mee aan deze sociale actie! Vanacht – van zaterdag op zondag, van 00.00 t/m 05.00 – is het Osse ROOD team bezig geweest met plakken om zo de actie meer kleur te geven! De ROOD-jongeren hebben met vol enthousiasme ongeveer 100 posters geplakt in de gemeente Oss.
Vandaag – zondag – is ROOD te zien bij het jubileum van ’t Honk waar ze actie voeren tegen de bezuinigingen van het Osse College op kunst en cultuur!
Iedereen die met de Osse ROOD club wil meedoen kan zich melden via: RoodOss@sp.nl of via twitter: @RoodafdelingOss
Meer foto’s van de acties staan op het FaceBook account van ROOD Oss:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s zijn gemaakt door: Rick van Alem

Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments